Nieuwe EV-transmissievloeistoffen van Castrol ON beschikbaar voor garages

Epe, 22 oktober 2024

Met de overgang naar elektrische voertuigen (EV) groeit de behoefte aan gespecialiseerde smeermiddelen. Castrol speelt hierin een belangrijke rol door garagebedrijven te voorzien van hoogwaardige producten die specifiek zijn ontwikkeld voor elektrische aandrijfsystemen. Wij zijn verheugd aan te kondigen dat de nieuwe Castrol ON EV-transmissievloeistoffen voor natte e-motoren nu beschikbaar zijn voor professioneel gebruik.

De wereld beweegt snel richting een elektrische toekomst. Naar verwachting zal tegen 2040 het wereldwijde voertuigpark uit maar liefst een miljard elektrische auto’s en vrachtwagens bestaan. Twee van de vier grootste autofabrikanten gebruiken momenteel Castrol ON EV-vloeistof in hun fabrieksvullingen, wat de betrouwbaarheid van deze producten onderstreept.

Uitbreiding van ons EV-vloeistofassortiment
Na de introductie van de EV-transmissievloeistoffen D1 en D2 in 2022, breiden we ons assortiment nu uit met de nieuwe Castrol ON EV-transmissievloeistoffen W2 en W5. Deze volsynthetische vloeistoffen zijn speciaal ontwikkeld voor natte e-motoren, waarbij de motor ondergedompeld is in de transmissievloeistof. Dankzij hun lage elektrische geleidbaarheid bieden ze optimale bescherming en efficiëntie voor de aandrijfsystemen van elektrische voertuigen.

Waarom kiezen voor Castrol ON EV-transmissievloeistoffen?
De unieke formulering met lage viscositeit zorgt voor betere prestaties van de e-motoren, met name bij lage temperaturen en hoge koppelwaarden. Dit helpt niet alleen de levensduur van het aandrijfsysteem te verlengen, maar zorgt er ook voor dat elektrische voertuigen na één oplaadbeurt grotere afstanden kunnen afleggen.

 

Geschikt voor diverse modellen

  • Castrol ON EV-transmissievloeistof W2 is speciaal ontworpen voor MG-modellen zoals de Marvel R, MG-HS en MG-ZS EV.
  • Castrol ON EV-transmissievloeistof W5 is geschikt voor BYD-modellen, waaronder de BYD Seal en alle BYD-modellen met een droge e-motor.


Professionele toepassing
Deze producten zijn uitsluitend bedoeld voor gebruik door garagebedrijven. Vanwege de zeer lage viscositeit en de gevaarlijke eigenschappen, mogen de vloeistoffen niet aan consumenten worden verkocht. Op de verpakking staat duidelijk “Alleen voor professioneel gebruik”, en de veiligheidsinstructies zijn in alle talen weergegeven.

Garages die op zoek zijn naar hoogwaardige smeermiddelen voor EV’s kunnen nu vertrouwen op de innovatieve producten van Castrol ON. Neem contact met ons op voor meer informatie of om bestellingen te plaatsen.

Verkrijgbaar in verpakkingen van 5 liter.
Maak uw werkplaats klaar voor de elektrische toekomst met de juiste producten!

Scroll naar top